Cu fonduri din bugetul local, primarul localității Bujoreni, Gheorghe Gîngu, a finalizat o lucrare importantă de infrastructură. Este vorba despre asfaltarea drumului Bujoreni – Olteni – Malu Alb – Râmnicu Vâlcea, pe o porțiune de 1.280 de metri, cu ieșire direct la Flandra, pe strada Câmpului. Mai exact, vorbim despre drumul care ajunge în zona “La Cărămidă”, iar scopul principal este acela de a se crea o altă rută pentru evitarea Drumului Național 7, ocolind giratoriul de la Petrom atunci când sunt blocaje.

Trebuie precizat că, din zona “La Cărămidă” și până la barajul Nord, ar mai fi de asfaltat o porțiune de circa 200 de metri, însă această porțiune aparține de Râmnicu Vâlcea.

Pentru anul viitor, primarul din Bujoreni, Gheorghe Gîngu, promite să asfalteze și străduțele care fac legătura cu acest drum nou asfaltat.

“Era un proiect pe care mi-l doream cu ardoare finalizat. Și am reușit! De aceea, pe această cale aș dori să mulțumesc constructorului, Civil Speed SRL, și domnului Amărăzeanu pentru înțelegerea față de comunitatea Bujoreni căreia i-a făcut un cadou de sărbători. În primul rând, prețul cu care a fost realizat drumul, 367.000 lei, este la jumătate față de cerințele altor firme. Mai mult decât atât, fiind vorba de un proiect realizat cu fonduri din bugetul local, ne-au eșalonat plata pe timp de șase luni. Este mare lucru pentru noi! Mai avem de asfaltat legăturile de 1,5 km cu alte străduțe, pe care le vom face anul viitor în mod cert. Canalizarea e gata în zonă, urmează să se facă recepția finală de către Apavil. Sperăm ca în luna ianuarie 2020 să terminăm cu această canalizare, însă nu depinde de noi. Eu voi insista, totuși!” – ne-a declarat primarul localității Bujoreni, Gheorghe Gîngu.

Sursa: https://www.gazetavalceana.ro/